Extensii de par

hair-icon

Ce metoda de aplicare a suvitelor alegem? In functie de prioritati, alegem astfel:

*tipuri de extensii​ *

Clip-on​

Pentru persoanele care doresc sa foloseasca extensiile ocazional, sistemul clip-on este alegerea potrivita. Cu un pic de indemanare, pot fi aplicate acasa intr-un timp scurt si nu au efecte adverse;

Cheratina

Aceasta metoda de aplicare ramane totusi,cea mai des folosita, punctul forte al acestei metode fiind rezistenta, suvitele aplicate nu aluneca. Extensiile cu cheratina nu afecteaza firul de par. Cheratina este o proteina ce face parte din structura parului,a unghiilor, a epidermei etc.Deci, cheratina in sine este foarte folositoare la regenerarea firului de par. Prelucrarea acestor extensii se face manual. Aceste suvite rezista pana la 6 luni, deoarece adezivul de acest fel este mai gros si mai rezistent.

Micro ring

Este o metoda de aplicare a extensiilor de par foarte apreciata pentru avantajele oferite. Dimensiunea micro ring-urilor este foarte mica, ofera confort, si este o metoda rezistenta si noninvaziva. Ma refer la faptul ca nu ataca firul de par, mai ales daca sunt corect aplicate(la aprox. 1 cm de radacina firul de par). Se intampla sa mai alunece cate o suvita din cand in cand care necesita reaplicare, acesta fiind singur dezavantaj.

Intretinerea ( ridicare )se face la 6-8 saptamani.

Tape in (on)

image1

Cea mai noua metoda in extensiile de par (extensiile cu banda adeziva). Se ataseaza cu ajutorul unei benzi adezive foarte rezistente la 3 milimetri de scalp. Banda adeziva este transparenta si deci discreta, firele de par din extensii aratand ca si cand ar creste din scalpul tau, pastrand astfel un aspect natural.Le poti refolosi de 4-5 ori , in functie de felul in care au fost intretinute. Se reutilizeaza la fiecare 6-8 saptamani.Aceste extensii sunt invizibile, flexibile si noninvazive. Se aplica “la rece”, de catre o persoana specializata in aproximativ 30 minute.

Culori

# 1 Negru

 #2 Saten inchis

#4 Saten mediu

#33 Roscat

# 6 Saten deschis

#8 Blond Caramel

# 27 Blond miere

 # 24 Blond auriu

 # 613 Blond platinat

 # 60 Gri

Ombre 1/60 negru gri

Ombre 4/613

Ombre 6/613

 Blond Suvitat 6/613