Extensii de par EdaHair

hair-icon

Extensiile de par sunt folosite inca din Egiptul Antic; au existat perioade de timp in care au fost foarte apreciate de catre femeile burgheze si perioade in care extensiile au fost interzise. Acum sunt din nou la moda, si le poarta toate vedetele !

Un avantaj al suvitelor din par natural Edahair este acela ca pot fi refolosite. Multe persoane au spus ca si-au reaplicat aceleasi suvite timp de cativa ani. Este foarte important sa fie intretinute cu mare atentie ca sa ajunga la o astfel de performanta. Daca nu sunt corect ingrijite, deja la o a doua refolosire aspectul lor nu mai este acelasi.

Doresc sa mentionez ca in momentul in care se indeparteaza extensiile de par, indiferent ca sunt aplicate cu micro rings sau cheratina, firele de par care raman prinse de extensii nu trebuie sa ne panicheze. In mod natural cad aprox.100 de fire de par in fiecare zi. Deci este firesc sa fie multe fire desprinse si ramase in cheratina/micro ring-uri din parul nostru .

Poti sa alegi orice lungime doresti, pana la 65-“70cm. Orice mai lung de atat pune mai multa greutate asupra scalpului, ducand la o presiune inegala care trage firul de par natural in jos. Radacina parului este proiectata sa suporte o greutate specifica si din acest motiv lungimea recomandata pentru femeile de inaltime normala (intre 1.60 si 1.70) este de 55 cm, dar maxim de doua ori lungimea parului . Practic se pot aplica extensii de cap daca ai minim 3- 4 cm, dar personal 

Nu recomand aplicarea de extensii daca ai parul mai scurt de 9 cm. Tensiunea pe care o simti pe parul natural trebuie sa fie egala peste tot, fara puncte dureroase.

Prin urmare extensiile de par natural Nu ataca parul daca sunt îngrijite corespunzator ! Si nu va mai luati dupa “auzite” , multe persoane va pot spune acest lucru din invidie sau daca au patit ceva au luat extensii de prosta calitate , ori cine le-a montat nu i le-a montat bine , ori nu a tinut cont de sfaturile ingrijirii extensiilor de par!!

Ingrijirea extensiilor de par

hair-icon

Foloseste o perie speciala pentru extensii pentru a descurca si a netezi parul. Perierea extensiilor se face dimineata si seara sau ori de câte ori simti ca se încurca.

Poti face tratamente intensive pentru par, chiar daca ai extensii, este chiar indicat sa faci unul o data pe luna. Calitatea extensiilor se pastreaza în timp daca ai grija de ele. Poarta-te cu ele ca si cu parul tau, cu grija si atentie!

  •  samponeaza parul la radacina si cu ajutorul degetelor maseaza usor .
  •  NU se insista la radacina , si NU freca cu unghiile
  • aplica masca /tratament numai pe lungimea parului si NU la radacina
  •  clateste parul dupa care la sfarsit ultimul jet de apa sa fie rece pe lungimea parului(ajuta la stralucire)
  •  dupa ce storci parul strangel cu un prosop ca sa se mai zvante , dar NU freca parul doar tamponeaza-l sau tine prosopul in jur de 5-10 min in cap
  •  extensiile se usuca natural sau cu foenul
  •  NU pieptana parul cand este ud sau umed DOAR cand este uscat (risti sa ti-l incurci)
  •  tine parul cand il piepteni pt a evita tragerea / smulgerea extensiilor
  •  aplica un ulei de par pe lungime dupa care indrepta cu placa